top of page

Samla alla dina uppdrag på
ett och samma ställe 

Vi utgår från din unika situation och det sammanhang som ligger till grund för projektet.

Vi skapar innehållsmässigt budskap som vi formulerar fram utifrån önskad målgrupp.

Marknadsföring

Marknadsför dig eller ditt företag via digitala kanaler. Förmedla ditt budskap och varumärke.
Oavsett vilka mål du har så stärker du ditt varumärke via samarbeten. Tillsammans skapar vi koncept och relevant kommunikation som möjliggör tillväxt. Vi har fokus på marknadsföring i Sverige och Italien.

 

Logotyp

Din verksamhet och hemsida börjar med din logotyp. Din profil är det första som en kund lägger märke till. Första intrycket är viktigast. Vi utformar logotyper med professionella grafiska designer med gedigen erfarenhet. Vi designar tills du är helt nöjd.

Fästpunkt 3 logo
Fästpunkt 4 marknadsföring

Webbdesign

Gör skillnad med ditt varumärke. Fånga din målgrupps uppmärksamhet med ditt unika budskap och profil. Vi skapar kreativa hemsidor och content för din verksamhet.

Copywriting

Text är lika viktigt innehåll som bild och allt annat content på en hemsida. En text ska beskriva produkten övertygande och inspirerande på ett tydligt och informativt sätt. En bra text kan innebära fler besök eller köp på hemsidan.

Vi anpassar olika typer av texter och ser till att anpassa innehållet för just dina texter och mål. Våra content writers, skribenter och översättare har erfarenheter och kunskaper från flertal branscher.

Fästpunkt 2
Fästpunkt 4 Översättning

Översättning

Vi översätter och anpassar din text mot önskad målgrupp och bransch.  Vi har fokus på svensk och italiensk marknad men översätter även till andra språk. Vi säkerställer översättningens kvalitet genom att anlita utbildade och kvalitetssäkrade översättare som genomgått  provöversättning som utvärderats av ämnesexperter. 

Vägledning

Är du i planeringsstadiet av en ny verksamhet eller ska du expandera en befintlig? Vi hjälper dig att identifiera, förstå och anpassa dig till din målgrupp samt potentiella kunder. Våra branschkunskaper hjälper dig fånga din målgrupps uppmärksamhet.

Skriver
Kontakta ePR media Group för en offert

Kontakta oss för en offert

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation med förslag.

Hur arbetet går till

Förslag

Vi utgår utifrån dina önskemål, idé och din bransch. Vi tar fram förslag som passar bäst för din verksamhet och önskad målgrupp. Efter ditt godkännande går vi vidare med innehåll.

Innehåll

Du skickar in dina egna texter och bilder innan projektet börjar. Om du inte har eget innehåll ordnar vi det med en extra kostnad. Efter delbetalning kan projektet börja.

Vi skapar

Projektet börjar! 

Vi skapar efter dina önskemål. Vi designar, skriver och ändrar tills du är nöjd. 

Vi levererar

Äntligen klart!

Vi levererar arbetet digitalt efter att du godkänt och betalat resterande belopp för hela arbetet.

bottom of page